Fragtfri over 499,00

100% kundetilfredshed

90 dages fuld returret


We are all about functional design

Om os

‘Hos Nordic Blades som er en del af design firmaet Nordic Living Concept har vi snart 20 års erfaring med udvikling, design og produktion af produkter til hjemmet.

Med Nordic Blades tilbyder vi en fantastisk kollektion af køkkenknive og tilbehør i den bedste kvalitet, skønneste design, og altid til markedets bedste priser.

Vores fokus i alt hvad vi laver er, at de produkter vi tilbyder vores kunder, altid skal være i top kvalitet, og lige så vigtigt, så skal produkterne skal have den helt rigtige pris, for som vores motto altid har været:

“Hvad er godt design og god kvalitet, hvis ingen kan eller vil betale prisen”

Nordic Blades giver alle mulighed for at anskaffe køkkenknive i top kvalitet, uden at det koster en formue, men samtidig uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vores knive kan bruges af såvel private som professionelle, og vi garanterer altid for kvaliteten, dvs. er man ikke tilfreds med den kniv man har købt, kan produktet ubetinget returneres inden for 90 dage efter køb.Personerne bag

Nordic Blades drives af ægteparret Randi & Jacob Klausen, som begge deler en stor passion for design, og har begge et stærkt ønske om at skabe design produkter, som er både smukke, funktionelle og har den rigtige pris.

Da Randi & Jacob overtog virksomheden i 2005 hed den GM Collection, og her var man distributør af flere hollandske brands her i Danmark. 

I løbet af ganske kort tid, blev dette skiftet ud med egne design og produktion i Fjernøsten. Virksomheden drives i dag under navnet Nordic Living Concept, som er et moderne dansk/nordisk designhus, med mærkerne; Nordic Blades, Stuff Design og Made for You (efterår 2024). 

” Vi har siden opstarten i 2005 altid haft fokus på at udvikle design produkter af høj kvalitet og i et lækkert design, og hvor vi igennem alle årene har haft fokus på at prisen også skal være den helt rigtige, da det er vigtigt for os at skabe og tilbyde produkter, som er kommercielle for vores professionelle kunder og som den private forbruger i sidste ende vil værdsætte og have råd til at købe.”

Vores hovedformål er ganske enkelt at skabe lækre design produkter til hjemmet, som særdeles kommercielle både hvad angår design, kvalitet og pris.

 

 

 

 

klik på nedenstående link for at se kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Scroll to Top